Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτσας: «Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για το Πάσχα»

Πέτσας: «Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για το Πάσχα»

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
13/4/2020 15:26
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Στέλιος Πέτσας έκανε γνωστό πως το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, χωρίς μετακινήσεις, με κλειστές εκκλησίες και λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών.

«Τον Γολγοθά του κορωνοϊού που περνάει και η χώρα μας θα τον ακολουθήσει η Ανάσταση. Ανάσταση που ευχή όλων μας είναι να μας βρει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και περισσότερη αισιοδοξία. θα ήταν άδικο να γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως ούτε και σήμερα επιτρέπονται τέτοιες μετακινήσεις και τόνισε ότι η πραγματική απειλή είναι η χαλάρωση, ενώ σημείωσε πως οι έλεγχοι των αρχών είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι και υπογράμμισε πως «άλλο ατομική άσκηση κοντά στο σπίτι μας και άλλο συνωστισμός σε πάρκα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.