Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστολή μέχρι τις 10 Ιουνίου στη Σκωτία

Αναστολή μέχρι τις 10 Ιουνίου στη Σκωτία

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
9/4/2020 21:59
Δεν θα γίνει σέντρα σε κανένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Σκωτία τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουνίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας, Ροντ Πέτρι ενημέρωσε πως ανεστάλη ως τις 10 Ιουνίου κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη χώρα. Υπενθυμίζουμε πως η επανεκκίνηση της σεζόν ήταν για τις 30 Απριλίου, αλλά πήρε νέα αναστολή,

«Οι απαγορεύσεις που έχει θέσει η κυβέρνηση προκειμένου να σωθούν ζωές, πρέπει να ακολουθηθούν. Επομένως, δεν υπάρχει καμία προοπτική να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις, πολλών δε μάλλον να παιχθεί ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Σκωτίας», είπε ο Πέτρι.

Πάντως, καμία απόφαση δε θα παρθεί πριν τη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στις 23 Απριλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.