Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν και Φλικ μαζί ως το 2023

Μπάγερν και Φλικ μαζί ως το 2023

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/4/2020 18:48
Ο Χάνσι Φλικ θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ως το καλοκαίρι του 2023 όπως ανακοίνωσε η βαυαρική ομάδα.

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού συνηθίζει να λέει ο λαός μας και το απόφθεγμα αυτό βρήκε για ακόμη μία φορά την χρήση του στην περίπτωση του Χάνσι Φλικ και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός τεχνικός αντικατέστησε τον Νίκο Κόβατς τον Νοέμβριο του 2019 στον πάγκο της Μπάγερν, ως μία προσωρινή λύση μέχρι οι Βαυαροί να βρουν τον νέο τους προπονητή.

Η βελτίωση όμως στην εικόνα της ομάδας ήταν εμφανής, η Μπάγερν επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ πριν τη διακοπή βρισκόταν με το ένα πόδι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας επικρατήσει με 3-0 της Τσέλσι στο Λονδίνο. Οι φήμες που ήθελαν τους διοικούντες την ομάδα να εξετάζουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Φλικ επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο 55χρονος τεχνικός θα είναι ο πρώτος προπονητής της Μπάγερν ως το καλοκαίρι του 2023.

«Η Μπάγερν είναι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά του Φλικ. Η ομάδα εξελίσσεται καλά κάτω από τις οδηγίες του, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που αντανακλάται και στα αποτελέσματα. Άλλωστε είμαστε η μόνη γερμανική ομάδα που έχουμε μείνει ζωντανή και στις τρεις διοργανώσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο CEO της ομάδας, Καρλς Χάιντζ Ρουμενίγκε.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.