Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απογευματινή ενημέρωση: 82 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στους 49 οι νεκροί (video)

Απογευματινή ενημέρωση: 82 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στους 49 οι νεκροί (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/3/2020 18:26
Το agones.gr σας παρουσιάζει επιγραμματικά τις κυριότερες ειδήσεις για το απόγευμα της Τρίτης 31/3.

Κοινωνία

Στην καθιερωμένη πλέον καθημερινή Συνέντευξη Τύπου, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε ότι σήμερα (31/3) στην Ελλάδα υπήρχαν 82 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, φτάνοντας έτσι τα 1314 συνολικά. 82 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένοι.

Τους 49 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα.

Σε καραντίνα μπαίνουν τρεις δήμοι στην Καστοριά και δύο στην Ξάνθη.

Έφτασαν σήμερα Τρίτη 31/3 στην Ελλάδα άλλες 8,3 εκατ. χειρουργικές μάσκες από την Κίνα, που αποκτήθηκαν χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση.

Αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας φαίνεται ότι ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

849 νέοι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν στην Ισπανία.

Αθλητισμός

H FIBA ανακοίνωσε ότι το Basketball Champions League θα τελειώσει κανονικά τη νέα σεζόν με διεξαγωγή Final 8 αντί για Final 4.

Αρχές Μαΐου αναμένεται να υπάρξει σέντρα στη Μπουντεσλίγκα μετά από απόφαση που πήραν οι εκπρόσωποι των 36 επαγγελματικών ομάδων στη Γερμανία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα.

Η Κίνα δεν επέστρεψε στις ομάδες των αθλημάτων όλης της χώρας να επιστρέψουν στις προπονήσεις παρά την βελτίωση της κατάστασης στην καταπολέμηση κατά του κορωνοϊού.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.