Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει να αγοράσει την Τρουά ο Μαρινάκης» - Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

«Θέλει να αγοράσει την Τρουά ο Μαρινάκης» - Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/3/2020 21:17
Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Τρουά για την εξαγορά των μετοχών της γαλλικής ομάδας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα le10sport.com.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει την Τρουά.

Ο γαλλικός σύλλογος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας και η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιντερτότο το 2001.

Πριν λίγο καιρό ο ιδιοκτήτης της Τρουά Ντανιέλ Μασονί βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με Κινέζους επιχειρηματίες, όμως όλα δείχνουν ότι η πώληση δεν θα γίνει, καθώς οι Ασιάτες είναι έτοιμοι να αγοράσουν την Τουλούζ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μασονί είχαν συναντηθεί στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις επειδή και οι δύο προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο Ολυμπιακός πάντως φρόντισε να διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον από την πλευρά του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την αγορά της Τρουά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.