Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ζωντανός για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ζωντανός για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2020 23:57
Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε με παίκτη λιγότερο από το 28' λόγω αποβολής του Σεμέδο, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Γουλβς στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραισκάκης» και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με Ελ Αραμπί (54’) οι «ερυθρόλευκοι», ισοφάρισαν στο 67’ με τυχερό γκολ του Νέτο οι «λύκοι».

Ζωντανός για την πρόκριση έμεινε ο Ολυμπιακός μετά το ισόπαλο 1-1 με την Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός πως έπαιζαν σε άδειες εξέδρες και έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 28’, τα πήγαν περίφημα κόντρα στους «λύκους» και προηγήθηκαν στο 54’ με όμορφο γκολ του Ελ Αραμπί, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι στο 67’ και δέχτηκαν την ισοφάριση μετά από καραμπόλα, σε μια από τις ελάχιστες φάσεις των φιλοξενούμενων σε όλο το παιχνίδι.

Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και το τελικό αποτέλεσμα δίνει σκορ πρόκρισης στην Γουλβς εν όψει της ρεβάνς, η οποία είναι άγνωστο πότε και αν θα διεξαχθεί μιας και η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Το ματς:


Ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, με την Γουλβς να βρίσκονταν συνεχώς στο δικό της μισό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις τριπλάσιες πάσες από τους «λύκους», ωστόσο αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις.Η Γουλβς περίμενε την ευκαιρία να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και την πρώτη φορά που τα κατάφερε με αξιώσεις κέρδισε την αποβολή του Σεμέδο (28’), ο οποίος ανέτρεψε τον Ζότα πριν αυτός βγει σε τετ-α-τετ με τον Σα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σισέ αντί του Μασούρα. Η Γουλβς κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, αλλά ο Ολυμπιακός έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την αντίπαλο του έως το ημίχρονο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ξεκίνημα της επανάληψης και μάλιστα με οργανωμένη επίθεση. Στο 53’, ο Καμαρά έδωσε στον Γκιγιέρμε, αυτός τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Ελ Αραμπι ο οποίος αφύλαχτος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Γουλβς έβγαλε αντίδραση και στο 59’ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-1, όταν μετά από εξαιρετική κάθετη του Νέτο, ο Χιμένες βγήκε σε θέση βολής αλλά ο Σα με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Το γκολ για τους «λύκους» ήρθε στο 67’ με άκρως τυχερό τρόπο. Ο Νέτο επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αυτό δεν ήταν τόσο καλό αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σα.

Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο. Η Γουλβς είχε την υπεροχή αλλά δεν πήρε μεγάλα ρίσκα στο παιχνίδι της, έχοντας ως μοναδικές φάσεις δύο σου των Νέτο (80’) και Χιμένες (90+2’) που δεν ανυσήχυσαν ιδιαίτερα τον Σα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έδειξε εμφανώς κουρασμένος παίζοντας για κάτι παραπάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο και αρκέστηκε στο να μη δεχτεί δεύτερο γκολ. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με την Γουλβς να αποκτά μεν σκορ πρόκρισης, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες για την ανατροπή στη ρεβάνς του «Μολινό» πότε και αν διεξαχθεί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.