Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέρα: «Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το 2021»

Καρέρα: «Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το 2021»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2020 19:22
Ο Μάσιμο Καρέρα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ έκανε γνωστό πως θα παραμείνει στον πάγκο της «Ένωσης» και τη νέα σεζόν.

Στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν Μάσιμο Καρέρα. Μετά από ραντεβού που είχε ο Ιταλός τεχνικός και οι μάνατζερ του με τον Ίλια Ίβιτς, αποφασίστηκε να συνεχίσει όπως προβλέπει το συμβόλαιό του και τη νέα σεζόν στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ενημέρωση της ΑΕΚ και όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τις επαφές των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη δήλωση σεβασμού και των δυο πλευρών στο εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε από μόνος του το στίγμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν και περιέγραψε τη δική του προτεραιότητα στο πιο καθοριστικό σημείο της τρέχουσας σεζόν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.