Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Μπρόινε: «Ακόμα και οι παίκτες ξαφνιαστήκαμε από την τακτική του Γκουαρντιόλα»

Ντε Μπρόινε: «Ακόμα και οι παίκτες ξαφνιαστήκαμε από την τακτική του Γκουαρντιόλα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/2/2020 11:17
Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να εκπλήσσει για ακόμη μία φορά το ποδοσφαιρικό κοινό με τις επιλογές του κάτι που ξάφνιασε ακόμα και τους ίδιους του τους παίκτες, όπως παραδέχθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με μία φανταστική ασίστ και ένα γκολ με πεναλτι ήταν ο πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού που βρήκε νικητές τους "πολίτες" με 1-2. Ο Γκουαρντιόλα λοιπόν αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Αγκουέρο, Στέρλινγκ και Φερναντίνιο και επέλεξε να αγωνιστεί με ένα κλασσικό 4-4-2. Ωστόσο οι επιλογές στις θέσεις των παικτών μόνο κλασσικές δεν ήταν καθώς ο Κέβιν Ντε Μπροίνε με τον Μπερνάντο Σίλβα αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας, με τους Μαχρέζ και Γκαμπριέλ Ζεσούς να βρίσκονται στα άκρα.

«Θεωρώ ότι τα τέσσερα χρόνια που είμαστε εδώ με τον Πεπ έχουμε δει κάποιες εκπλήξεις και ακόμα και οι παίκτες μερικές φορές πριν τον αγώνα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα χρειαστεί να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ναι το τακτικό πλάνο αυτή τη φορά ήταν τέλειο, μόνο όμως γιατί κερδίσαμε αλλιώς δεν θα μετρούσε»

«Είπαμε ότι θα έρθουμε στη Μαδρίτη για τη νίκη και τα καταφέραμε. Έφυγε όμως μόνο το πρώτο μέρος, δεν έχει να κάνει με τρεις βαθμούς και αν μία ομάδα μπορεί να ανατρέψει μία τέτοια κατάσταση, αυτή είναι η Ρεάλ»
, σχολίασε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.