Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κεκλεισμένων των θυρών το Ίντερ-Λουντογκόρετς λόγω κορωνοϊού

Κεκλεισμένων των θυρών το Ίντερ-Λουντογκόρετς λόγω κορωνοϊού

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/2/2020 14:46
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ και την Λουντογκόρετς (27/2) στο Μιλάνο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού που πλήττει την Ιταλία, όπως ανακοίνωσε επίσημα η UEFA.

Η Ίντερ υποδέχεται την Λουντογκόρετς στη ρεβάνς του 0-2 της Βουλγαρίας για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα έχει όμως την υποστήριξη των οπαδών της καθώς με απόφαση της UEFA το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού που έχει κάνει την εμφάνιση του στη γειτονική χώρα.

Επτά νεκροί και πάνω από 200 κρούσματα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την έξαρση του υιού με την πόλη του Μιλάνο να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Όπως ήταν αναμενόμενο η UEFA δεν μπορούσε να δώσει άδεια για την μεταφορά των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στην ιταλική πόλη αλλά και ούτε για τη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στο ίδιο μέρος.

Η Ίντερ πάντως με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι όσοι φίλαθλοι της είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα θα τους επιστραφούν κανονικά τα χρήματα τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.