Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέλυσε για δεύτερη φορά φέτος τον Κορίνι η Μπρέσια

Απέλυσε για δεύτερη φορά φέτος τον Κορίνι η Μπρέσια

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/2/2020 16:35
Η Μπρέσια ανακοίνωσε για δεύτερη φορά φέτος την απομάκρυνση του Εουτζένιο Κορίνι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Νέος προπονητής ο Ντιέγκο Λόπεζ.

Ο Εουτζένιο Κορίνι οδήγησε τη Μπρέσια στην επιστροφή της στη Σέριε Α΄τη φετινή περίοδο, το κακό ξεκίνημα της ομάδας του όμως είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση του από το Φάμπιο Γκρόσο τον Νοέμβριο του 2019. Ο πρωταθλητής κόσμου όμως με τη Σκουάντρα Ατζούρα το 2006 δεν μπόρεσε να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και έτσι μετά από ένα μήνα η διοίκηση αποφάσισε να επαναφέρει τον Κορίνι στον πάγκο.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε με ισάριθμες νίκες, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τη Μπρέσια να αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4). Έτσι οι διοικούντες τον σύλλογο έκριναν σωστό να αποδεσμεύσουν για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν τον Κορίνι και να δώσουν τα ηνία του συλλόγου στον Ουρουγουανό Ντιέγκο Λόπεζ.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα καθώς έχει εργαστεί στις Κάλιαρι, Παλέρμο και Μπολόνια. Τελευταίος του σταθμός η Πενιαρόλ από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2019.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.