Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στο 90' για Τσέλσι, λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στο 90' για Τσέλσι, λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2013 20:38
Ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την 3η Τσέλσι έχει αύριο η Τότεναμ, καθώς οι «μπλε» αν και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι απέναντι στην Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», οι γηπεδούχοι χάρη σε δύο τέρματα του Σισοκό, ανέτρεψαν εκ νέου το σκορ για το τελικό 3-2.

Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Τσέλσι η οποία πλέον κινδυνεύει άμεσα να χάσει το προβάδισμα της για την τετράδα.

Η Νιούκαστλ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και τελικώς άνοιξε το σκορ με τον Γκουτιέρεζ στο 41’. Δύο εκπληκτικά γκολ των Λάμπαρντ (55’) και Μάτα (61’) έδωσαν το προβάδισμα στους «μπλε», ωστόσο όπως σε αρκετά παιχνίδια φέτος, η ομάδα του Μπενίτεθ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, με την Νιούκαστλ να γυρίζει το παιχνίδι με δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Σισοκό (68’,90’) ο οποίος ήδη άρχισε την απόσβεση της μεταγραφής του.

Ίδρωσε η Άρσεναλ, αυτοκτόνησε η Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στο 90' για Τσέλσι, λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι
Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε απέναντι στην Στόουκ η Άρσεναλ, η οποία επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 απέναντι στους «Πότερς».

Οι «κανονιέρηδες» είχαν καλή εικόνα, δημιουργώντας ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Τελικώς ο Ποντόλσκι που πέρασε στο 68’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ δέκα λεπτά μετά, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, η Άστον Βίλα σε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, προηγήθηκε τρεις φορές στην έδρα της Έβερτον, ωστόσο ο Φελαινί με γκολ στο 90+3’ κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 3-3.

Γκολ από το ξεκίνημα πέτυχε η Βίλα η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπεντέκε. Ο Ανιτσέμπε στο 21’ ,ύστερα από ασίστ του Μιραλάς, απάντησε για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Αγκμπλαχόρ τρία λεπτά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Μπεντέκε με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 1-3 στο 61’, όμως η Έβερτον στην συνέχεια άρχισε την αντεπίθεση, με τον Φελαινί να μειώνει στο 69’ σε 2 -3 ενώ ο ίδιος στο 90+3’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας τον βαθμό στα «ζαχαρωτά».

Το σώσε στο 90' η Γουίγκαν, ανεβαίνει η Ρέντινγκ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στο 90' για Τσέλσι, λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι
Έσωσε την παρτίδα απέναντι στη Σαουθάμπτον η Γουίγκαν, καθώς οι «Άγιοι» απάντησαν στο γκολ των γηπεδούχων (25’ Κάλντγουελ) με τα τέρματα των Λάμπερτ (24’) και Σνάιντερλιν (85’), ωστόσο ο Μαλόνι με γκολ στο 90’ ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Δύο γκολ του Κέμπε στο 7’ και στο 85’ έδωσαν την νίκη στην εντυπωσιακή στα τελευταία παιχνίδια, Ρέντινγκ η οποία κέρδισε με 2-1 την Σάντερλαντ. Από την άλλη, με γκολ του Κάρολ στο 77’ η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 την Σουόνσι υποχρεώνοντας τους «κύκνους» σε ήττα μετά από 7 παιχνίδια.

Τέλος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ΚΠΡ και Νόριτς έμειναν στο 0-0, με τους «ρέιντζερς» να παραμένουν αήττητοι για 5 παιχνίδια, ωστόσο τα 4 είναι ισοπαλίες με αποτέλεσμα να μην ξεφεύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα


ΚΠΡ - Νόριτς 0-0

Άρσεναλ - Στόουκ 1-0

Έβερτον - Άστον Βίλα 3-3

Νιούκαστλ - Τσέλσι 3-2

Ρέντινγκ - Σάντερλαντ 2-1

Γουέστ Χαμ - Σουόνσι 1-0

Γουίγκαν - Σαουθάμπτον 2-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.