Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κλοπή του πρωταθλήματος και απονομή του στα δικαστήρια»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κλοπή του πρωταθλήματος και απονομή του στα δικαστήρια»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/1/2020 14:17
Ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας από την Κυβέρνηση για τον υποβιβασμό των ομάδων εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κλοπή του πρωταθλήματος το οποίο όπως τονίζει απονέμεται στα δικαστήρια.

Ο "Δικέφαλος του Βορρα" επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του προσάπτουν ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι το CAS.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται. Γι' αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.