Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γαβριηλίδης: «Με VAR στα προημιτελικά»

Γαβριηλίδης: «Με VAR στα προημιτελικά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2020 14:26
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, αποκάλυψε πως θα υπάρξει VAR από την προημιτελική φάση, ενώ όσον αφορά την έδρα του τελικού, τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες που θα φτάσουν ως το τέλος.

Μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ο Μάνος Γαβριηλίδης επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει ζήτημα και θα μπει κανονικά VAR. Ο ίδιος σχολίασε επίσης για την έδρα του τελικού, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με το ΟΑΚΑ, αφού ΑΕΚ (αν φυσικά προκριθεί επί του Αστέρα Τρίπολης) και Παναθηναϊκός δίνουν το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου:

Για τους ξένους διαιτητές και το VAR: «Όσον αφορά στους ξένους διαιτητές, είναι καθαρά θέμα της ΚΕΔ. Στα παιχνίδια που θα κρίνει πως θα είναι δύσκολα, θα βάλει είτε Έλληνες είτε ξένους διαιτητές. Τώρα, ως προς το VAR, ξέρω εδώ και 10 μέρες ότι έχει υποβληθεί αίτημα εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ενώ η αρχική πρόταση ήταν για τους "4" και τον τελικό, να υπάρξει VAR από τα προημιτελικά. Είναι θέμα της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το VAR και του αντίστοιχου αρμόδιου Υπουργείου. Τα γήπεδα, πάντως, πληρούν τις προϋποθέσεις, επομένως δεν θα υπάρξει ζήτημα και θα μπει κανονικά το VAR».

Για την έδρα του τελικού: «Κοιτάξτε, θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι στον τελικό. Από εκεί και πέρα, τόσο η Ομοσπονδία όσο και η Επιτροπή ήθελε πάντα τελικούς με κόσμο. Ήταν καθαρά θέμα Πολιτείας. Αν η Πολιτεία αποφασίσει ότι ο τελικός δεν θα γίνει με κόσμο, δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Για την πιθανή αλλαγή έδρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκού: «Υπάρχει ένα θέμα γιατί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να παίξουν στο ΟΑΚΑ, παρότι εμείς ζητάμε πάντα και μία δεύτερη έδρα. Τώρα, θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει στο Αστέρας - ΑΕΚ. Σίγουρα στη ρεβάνς θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα δούμε πώς θα το λύσουμε, σε συνεργασία με τις ομάδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.