Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κίκε Σετιέν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο Κίκε Σετιέν νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/1/2020 00:40
Ο Κίκε Σετιέν θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Καταλανωνίας.

Ο Κίκε Σετιέν θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον
61χρονο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τελικό του Σούπερ Καπ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμοιαζε απίθανο να κρατήσει την θέση στον πάγκο των "μπλαουγκράνα". Η κατάσταση για τον Καταλανό τεχνικό είχε γίνει πλέον εξαιρετικά δύσκολη και παρά την στήριξη του Μέσι προς το πρόσωπο του, έμοιαζε αδύνατο να κρατήσει τη θέση του.

Έτσι οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα μετά από πολύωρη συνεδριάση πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους της με τον Βαλβέρδε του οποίου το συμβόλαιο έληγε κανονικά το καλοκαίρι. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε τους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2017 και σε δύο χρόνια κατάφερε να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ, ενώ τη φετινή χρονιά αφήνει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του πρωταθλήματος, στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί που υστέρησε όμως ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου και γνώρισε δύο σερί αποκλεισμούς από Ρόμα και Λίβερπουλ και μάλιστα με επώδυνο τρόπο καθώς είχε κερδίσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια στο «Καμπ Νου».

Ο Σετιέν αναμένεται να έχει την πρώτη συνάντηση του την Τρίτη (14/1) με τους νέους του παίκτες ενώ θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19/1) με τη Γρανάδα. Ο Ισπανός τεχνικός τελευταία φορά έκατσε στον πάγκο της Μπέτις από όπου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019 μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.