Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Nova ζητά από τον Βόλο να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη

Η Nova ζητά από τον Βόλο να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/1/2020 17:29
Η Nova με ανακοίνωση της τόνισε ότι επέβαλε ρήτρες στην ομάδα του Βόλου μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ζητώντας από την ομάδα της Μαγνησίας να βρει νέα τηλεοπτική στέγη.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού Nova και της ομάδας του Βόλου μετά και την ανακοίνωση της πρώτης με την οποία γνωστοποιεί ότι επιβάλλει ρήτρες για τις προσβλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

Η Nova ζητάει έτσι από τον Βόλο να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη "λόγω των συνεχιζόμενων προσβλητικώ και μειωτικώ για την εταιρεία δηλώσεων του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος".

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού αναφέρει:

«Η Nova δεν άφησε αναπάντητες τις τελευταίες δηλώσεις του μεταφραστή και «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» και επέβαλε τις προβλεπόμενες, από την μεταξύ τους σύμβαση, ρήτρες.

Παρά το γεγονός ότι ο «εκπρόσωπός της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2019 διαπραγματεύτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ την σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Nova ώστε να μην παραμείνει η ΠΑΕ τηλεοπτικά «άστεγη», στη συνέχεια με συνεχόμενες δηλώσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται συνεχώς εναντίον της, με εντελώς δυσμενείς και προφανώς δυσφημιστικές αναφορές.

Παράλληλα, καθώς οι συνεχιζόμενες προσβλητικές και μειωτικές για την εταιρεία δηλώσεις του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» καθιστούν επιζήμια την συνέχιση της συνεργασίας τους, η Nova καλεί την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, όπως εξάλλου έχει προ πολλού «απειλήσει» ότι θα κάνει ο «εκπρόσωπός» της»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.