Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Παπάζογλου η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Παπάζογλου η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2020 18:01
Την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ρουμανική Βολουντάρι, ανακοίνωσε η ΑΕΛ, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΛ επέστρεψε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη ρουμανική Βολουντάρι και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «βυσσινί» έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο 31χρονος, που τη φετινή σεζόν σημείωσε 10 συμμετοχές με την ρουμανική ομάδα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Ατρόμητο, μετρώντας 26 γκολ σε 148 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου με ελεύθερη μεταγραφή από τη ρουμανική Βολουντάρι.

Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,95, είναι πολύ γρήγορος για τον σωματότυπο του και έχει κάνει μέχρι σήμερα πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη θέση του σέντερ φορ.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και στο εξωτερικό στις Κόρτραϊκ, Ρόντα Άλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου (μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι) και μέχρι τις 21/12/2019 στη ρουμανική Βολουντάρι από όπου μεταγράφηκε σήμερα στην ομάδα μας.

Ο Θανάσης Παπάζογλου υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο και ήταν προσωπική επιλογή του κ. Γρηγορίου, ο οποίος απέρριψε τις μεταγραφές ενός Ιρανού ποδοσφαιριστού και του πρώην ποδοσφαιριστού του Πλατανιά Μπιανκόνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας και 16 γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.