Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Καρέρα»

«Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Καρέρα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2019 00:53
Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον Μάσιμο Καρέρα και ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Λεονίντ Σλούτσκι, ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναμένεται την Παρασκευή (6/12) στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Το βιογραφικό του Μάσιμο Καρέρα

Ο 55χρονος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Γιουβέντους, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της «Γηραιάς Κυρίας». Το 2011 βρέθηκε ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην πρώτη ομάδα των «μπιανκονέρι» και τη σεζόν 2012-13 ήταν στον πάγκο ως πρώτος προπονητής αφού ο νυν τεχνικός της Ίντερ ήταν τιμωρημένος για τέσσερις μήνες. Μάλιστα κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 2012 με αντίπαλο τη Νάπολι, ενώ πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι. Παρέμεινε στην Γιουβέντους ως το 2014, όταν και αποχώρησε μαζί με τον Κόντε ακολουθώντας τον στην εθνική Ιταλίας.

Αποχώρησε μετά το Euro του 2016 και συνέχισε στην Σπαρτάκ Μόσχας, αρχικά ως βοηθός του Ντμίτρι Αλενίτσεφ, έπειτα ως υπηρεσιακός και τον Αύγουστο ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή. Στην πρώτη του σεζόν οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2001, ενώ κατέκτησε και το ρωσικό Σούπερ Καπ. Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2018 πλήρωσε τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και αποτέλεσε παρελθόν, σε μια απόφαση της διοίκησης που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο, αφού ο Ιταλός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από την εξέδρα. Έκτοτε δεν έχει αναλάβει άλλον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.