Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Παντελίδη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Παντελίδη ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/12/2019 13:39
Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Εποχή Σάββα Παντελίδη ξεκινάει στον Ατρόμητο καθώς ο Έλληνας τεχνικός είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία νωρίτερα μέσα στην ημέρα και το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου αποχώρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από τον πάγκο του Άρη στον οποίο βρισκόταν για 10 μήνες και μάλιστα πρόκειται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα στον αγώνα της Κυριακής (8/12 19:30) στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Σάββα Παντελίδη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει ισχυρές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Superleague έχοντας επιδείξει πολύ καλές πορείες με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Άρη σε παρόμοιες συγκυρίες με την τωρινή καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις δυο ομάδες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Μέσα από τη δουλειά μας, το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου είναι στο χέρι μας να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά»

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει το ίδιο ενώ ως άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη προστίθενται οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή) και Σταύρος Παντελίδης (γυμναστής).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.