Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2019 17:06
Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τη σχέση του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς του συλλόγου ενόψει της επιστροφής του στο «Ολντ Τράφορντ» ως προπονητής της Τότεναμ.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/12) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Όλντ Τράφορντ» μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις σχέσεις που έχει με τον σύλλογο και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ:

«Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Έφυγα από το σύλλογο και εκμεταλλεύτηκα το χρόνο για να επεξεργαστώ τι συνέβη και να προετοιμαστώ για τη νέα πρόκληση. Όπως έλεγε ο Μαντέλα, δεν χάνεις ποτέ. Κερδίζεις ή μαθαίνεις. Στην Γιουνάιτεντ κέρδισα και έμαθα. Ο χρόνος μετά την αποχώρηση μου ήταν καλός. Νιώθω καλά (που επιστρέφω), μου αρέσει να παίζω μεγάλα παιχνίδια, μου αρέσει να παίζω απέναντι στις καλύτερες ομάδες και να επιστρέφω σε ένα μέρος που ήμουν χαρούμενος. Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επέστρεψα ως τηλεσχολιαστής στο Όλντ Τράφορντ και με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Βέβαια αύριο θα επιστρέψω ως προπονητής της ομάδας που θα προσπαθήσει να νικήσει τη Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί της θέλουν το ακριβώς αντίθετο οπότε περιμένω να με ξεχάσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.