Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Μαρινάκης σε Χούμπελ: «Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία αυτή;»

Μαρινάκης σε Χούμπελ: «Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία αυτή;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2019 22:39
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα επίσημα μετά το φινάλε του ντέρμπι και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, τόσο για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, όσο και τις προηγούμενες σε ματς των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα επίσημα και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχετε δει σήμερα το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία; Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι. Εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι;».

Από την πλευρά του ο απεσταλμένος της UEFA απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως αυτή είναι η δική του άποψη και δεν σημαίνει πως είναι και σωστή. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού απάντησε «δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.