Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταγγέλλει επίθεση στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Καταγγέλλει επίθεση στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2019 20:14
Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει επίθεση στην αποστολή της ομάδας από οπαδούς του Ολυμπιακού και προπηλακισμό του Μάκη Γαγκάτση κατά την άφιξη της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προγραμματισμένη ώρα, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ως συνήθως, αλλά λίγο πιο μακριά.

Η πόρτα που οδηγούσε στα αποδυτήρια, ήταν κλειστή και έπειτα από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν φραστικές επιθέσεις εναντίον των μελών της αποστολής του «Δικεφάλου». Μάλιστα σημειώθηκε ένταση μεταξύ οπαδών και δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» καταγγέλλουν προπηλακισμό του διευθύνοντα σύμβουλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι καλά, βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια, έστω και με καθυστέρηση. Παρά το ότι στο πρωινό meeting ασφαλείας είχε συμφωνηθεί η ομάδα να περάσει με το λεωφορείο μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως γίνεται κάθε φορά, η αστυνομία δεν φρόντισε ώστε η αποστολή να περάσει την πόρτα του γηπέδου, η οποία παρέμεινε κλειστή, παρά το αντιθέτως συμφωνημένο. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον κ.Γκαγκάτση, ενώ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στα ΜΑΤ και οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θεωρητικά αποκλεισμένο χώρο, από τον οποίο πέρασε η αποστολή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.