Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιμωρήθηκε ο Φαν Μπάστεν για το ναζιστικό σύνθημα στον «αέρα» εκπομπής

Τιμωρήθηκε ο Φαν Μπάστεν για το ναζιστικό σύνθημα στον «αέρα» εκπομπής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2019 13:13
«Καμπάνα» μιας εβδομάδας επέβαλε το ολλανδικό FOX Sports στον Μάρκο Φαν Μπάστεν, που εκτελεί χρέη αναλυτή στο κανάλι, για τη φράση «Sieg Heil» που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν θα στερηθεί τον ρόλο του τηλεοπτικού αναλυτή για μια εβδομάδα μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο 55χρονος Ολλανδός, και τρεις φορές κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» είπε «Sieg Heil», το γνωστό ναζιστικό σύνθημα, στην ολλανδική έκδοση του Fox Sports, μετά το φινάλε της συνέντευξης του Γερμανού προπονητή, Φρανκ Βόρτμουντ από τον δημοσιογράφο, Χανς Κράι.

Ο Φαν Μπάστεν ζήτησε συγγνώμη αργότερα, τονίζοντας πως δεν είχε κάποια πρόθεση να σοκάρει τον κόσμο και ανέφερε πως χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φράση εξαιτίας της προφοράς του δημοσιογράφου.

Το Fox Sports με ανακοίνωση του χαρακτήρισε το συμβάν ηλίθιο και ακατάλληλο και γνωστοποίησε πως ο μισθός του Φαν Μπάστεν θα δοθεί ως δωρεά στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Εγγράφων Πολέμου (NIOD), για την προώθηση της ευαισθητοποίησης και της γνώσης σχετικά με την ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.