Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέσσερις μεταγραφές για  Παναθηναϊκό

Τέσσερις μεταγραφές για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2013 01:40
Στην ανακοίνωση τεσσάρων μεταγραφών προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Νίκι Κάιπερ, Χοκίν Εσπράθα, Θανάσης Ντίνας και Παναγιώτης Σπυρόπουλος ανήκουν πλέον στο δυναμικό των «πρασίνων» και την Παρασκευή αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί με τον Καζιγιάμα.

Όσον αφορά τον Κάιπερ, ο Ολλανδός αριστερός μπακ αποκτήθηκε ως δανεικός στο «τριφύλλι» για έξι μήνες από τη Τβέντε, με τον ίδιο να βρίσκονταν στα γραφεία της ΠΑΕ για περίπου πέντε ώρες ώσπου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από την άλλη, ο Εσπράθα υπέγραψε συμβόλαιο για 6 μήνες με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια, με τον 25χρονο ακραίο μέσοεπιθετικό να είχε λύσει νωρίτερα την συνεργασία του με την Ισπανική Ουέσκα.

Στις ελληνικές προσθήκες, ο Θανάσης Ντίνας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών, καθώς οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με την Παναχαϊκή για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ενώ η απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου ήταν γνωστή από χτες.

Μάλιστα η ομάδα άφησε ανοιχτό παράθυρο για απόκτηση ελεύθερου επιθετικού μέσα στον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση:


Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ακόλουθες μεταγραφές:

• Τον Νίκι Κάιπερ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τβέντε μέχρι τον Ιούνιο
του 2013.

• Τον Θανάση Ντίνα που αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

• Τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Πανιώνιο.

• Με μεταγραφή αποκτήθηκε από την Ισπανική Ουέσκα και ο Χοκίν Εσπράθα.

Και οι τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιοχέι Καζιγιάμα που επίσης αποκτήθηκε κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.