Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro U17: «Ξέρανε» και τη Γερμανία η Εθνική Παίδων!

Προκριματικά Euro U17: «Ξέρανε» και τη Γερμανία η Εθνική Παίδων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2019 15:54
Με δύο γκολ του Κούτσια (65’, 84’) η Εθνική Παίδων κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη της Γερμανίας στη Ναύπακτο, έκανε το 3x3 στον όμιλο και θα πάει ως πρωτοπόρος στην κλήρωση της 3ης Δεκεμβρίου για την Elite Round.

Μετά τις εμφατικές νίκες απέναντι σε Αζερμπαιτζάν (6-1) και Καζακστάν (5-1), η Εθνική Παίδων κέρδισε με 2-0 την Γερμανία και εξασφάλισε την πρωτιά του προκριματικού ομίλου.

Και τα δύο γκολ της «γαλανόλευκης» σημείωσε ο Κούτσιας (65’, 84’), με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ να φτάνει τα τέσσερα τέρματα στην προκριματική φάση.

Η «γαλανόλευκη» τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και διαφορά τερμάτων +11 (13-2), που της επιτρέπει να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης της 3ης Δεκεμβρίου για την Elite Round. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο στο γκρουπ της Elite Round, όπου προκρίνονται οι πρώτοι κάθε γκρουπ μαζί με τους 7 καλύτερους δεύτερους.

Ελλάδα: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

Γερμανία: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.