Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών!

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/11/2019 15:35
Ο Σέρχιο Κόκε συνελήφθη την Τρίτη (19/11) από την Ισπανική Αστυνομία ως ένας εκ των αρχηγών σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Η Ισπανική αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών στην ιβηρική χώρα το οποίο φαίνεται ότι είχε ως αρχηγό τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Σέρχιο Κόκε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πρώην άσου, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο εγκέφαλος ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του.

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας η οποία έφερε το όνομα "Maskoke" και στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, κατασχέθηκε ένας τόνος χασίς, όπλα και μετρητά, ενώ συνελήφθησαν άτομα σε Σεββίλη, Γρανάδα και Μαγιόρκα.

Ο Κόκε έγινε γνωστός στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από τον Άρη την περίοδο 2006-2011 όπου διατέλεσε μέχρι και αρχηγός της ομάδας. Στην Ελλάδα έκανε ένα πέρασμα και από τη Βέροια χωρίς να σημειώσει κάποια συμμετοχή ενώ συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Μαλαγκιένο, Μάλαγα, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χιούστον, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπακού, Ρέγκενσμπουργκ, Μπλούμινγκ και Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.