Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστροφή Λουίς Ενρίκε στην Εθνική Ισπανίας

Επιστροφή Λουίς Ενρίκε στην Εθνική Ισπανίας

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/11/2019 14:23
Ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισπανίας όπως ανακοίνωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει στον πάγκο των "φούριος ρόχας" από τον οποίο είχε αποχωρήσει στις 25 Μαρτίου λόγω προσωπικού προβλήματος.

Συγκεκριμένα η κόρη του Ισπανού τεχνικού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά "έχασε" τη μάχη με τον καρκίνο στις 29 Αυγούστου.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λουίς Ενρίκε, Ρομπέρτο Μορένο, οδήγησε με επιτυχία την ομάδα στην τελική φάση του Euro 2020 και μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ρουμανίας με 5-0 αποχαιρέτησε δακρυσμένος τους παίκτες.

Το κλίμα πάντως στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Marca» να χαρακτηρίζει την όλη κατάσταση ως τσίρκο, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Ίκερ Κασίγιας μέσω προσωπικού του tweet, χαρακτηρίζοντας την χώρα του ως αστεία.

Η απομάκρυνση του Μορένο ο οποίος λέγεται ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως θα συνεχίσει στην ομάδα, είναι η αιτία για την αντίδραση του κόσμου ο οποίος τα έχει βάλει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.