Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει με Φλικ η Μπάγερν

Συνεχίζει με Φλικ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2019 23:22
Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε ότι ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και πιθανότατα για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου παραμένει μέχρι νεοτέρας ο Χάνσι Φλικ. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς και μέχρι στιγμής έχει κάνει το 2x2 στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (2-0) και Ντόρτμουντ (4-0).

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε στη γενική συνέλευση της Μπάγερν ότι ο Φλικ θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και πιθανότατα για το υπόλοιπο της σεζόν:

«Ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είπαμε δημοσίως μετά το ματς με τη Ντόρτμουντ ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση. Και επειδή ο Χάνσι δε θέλει να τον ρωτάνε κάθε Σάββατο αν θα είναι στη θέση του και για το επόμενο ματς, σας λέω αυτό: Μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση, ο Χάνσι Φλικ θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα. Πιθανώς και για όλο το υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε ο Ρουμενίγκε.

Είναι λογικό πως μετά από αυτή την εξέλιξη φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την Μπάγερν να στρέφεται στην περίπτωση του Έρικ τεν Χαχ, καθώς ο τεχνικός του Άγιαξ έχει ξεκαθαρίσει πως θα σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον «Αίαντα» μόνο στο φινάλε της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.