Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρμενία-Ελλάδα 0-1: Βαδίζουμε σωστά!

Αρμενία-Ελλάδα 0-1: Βαδίζουμε σωστά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/11/2019 21:31
Η Εθνική του Φαν Σιπ παίζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι καλό ποδόσφαιρο πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Euro 2020, επικρατώντας με 1-0 της Αρμενίας στο Έρεβαν με σκόρερ τον Λημνιό στο 34'.

Αυτή η Eθνική αρέσει! Για ακόμη ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης είχαν διάθεση και όρεξη να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, βγάλανε ωραίες συνεργασίες και με μία τέτοια άνοιξαν το σκορ στο 34΄ με τον Λημνιό. Έφτασε τους 11 βαθμούς στον όμιλο περνώντας στην 3η θέση και την Δευτέρα (18/11) υποδέχεται την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει χαρακτήρα τελικού.

Η Εθνική μπήκε από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι έχοντας στην ενδεκάδα 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν και απέναντι στη Βοσνία. Η μοναδική αλλαγή ήταν στη θέση του τερματοφύλακα εκεί όπου αυτή τη φορά προτιμήθηκε ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή σημειώθηκε στο 7' όταν ο Μπακασέτας σούταρε μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Αρμενίας να αποκρούει και τον Μάνταλο στη συνέχεια να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Παίζοντας κάτω τη μπάλα και τροφοδοτώντας κυρίως την αριστερή πλευρά και τον Γιαννούλη η εθνική φαινόταν ότι έψαχνε το γρήγορο γκολ. Στο 21' ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έκανε ωραία προσποίηση μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον αντίπαλο του παρόλα αυτά ο διαιτητής αντί για να καταλογίσει την παράβαση έδωσε κίτρινη κάρτα στον Έλληνα άσο για θέατρο.

Στο 34' σε ακόμη μία ωραία ανάπτυξη από την αριστερή πλευρά, Γιαννούλης και Μπακασέτας έπαιξαν το 1-2, ο πρώτος πάσαρε στο Λημνιό ο οποίος με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του 21χρονου εξτρέμ με το εθνόσημο.

Στην επανάληψη ο Φαν Σιπ ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν πλευρά ανάπτυξης και να ενεργοποιήσουν περισσότερο στο παιχνίδι τους Μπακάκη και Λημνιό. Στο 47' ήδη ο δεξιός χαφ της Εθνικής απείλησε με σουτ την αντίπαλη εστία, ο Αϊραπετιάν όμως έδιωξε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα νέα καλή ενέργεια του εξτρέμ του ΠΑΟΚ ο οποίος πάσαρε στον Παυλίδη που πλάσαρε στην κίνηση, η μπάλα όμως κόντραρε και κατέληξε εκ νέου κόρνερ.

Στη συνέχεια η Αρμενία ανέβασε λίγο την απόδοση της, απειλώντας περισσότερο ενώ είχε και ένα σωστά ακυρωμένο γκολ στο 61'. Στο 75΄ο νεοεισελθείς Μασούρας κουβάλησε σωστά τη μπάλα μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής όντας όμως άστοχος στην τελική προσπάθεια, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

Η Ελλάδα είχε τον έλεγχο και στα εναπομείναντα λεπτά, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους διεθνείς και το τεχνικό τιμ ικανοποιημένους από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.