Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοράτα: «Οι συμπαίκτες μου στην Τσέλσι με είχαν τρελάνει»

Μοράτα: «Οι συμπαίκτες μου στην Τσέλσι με είχαν τρελάνει»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/11/2019 12:41
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Αγγλία κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Τσέλσι, μίλησε ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος τόνισε ότι έφτασε σε σημείο να τον τρελαίνουν οι συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός επιθετικός πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2017 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπόρεσε όμως ποτέ να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν ήταν μία καλή περίοδος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το παιχνίδι και είχα πάψει να πιστεύω στον εαυτό μου. Έπαιξα κάποια παιχνίδια στην Αγγλία και υπήρχαν φορές όπου ένιωθα ότι οι συμπαίκτες μου με κοιτούσαν και δεν πίστευαν ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό με τη μπάλα.

Όλο αυτό με είχε τρελάνει και δεν περνούσα καλά. Υπήρχαν στιγμές μετά από τα παιχνίδια που δεν ήμουν καλός και δεχόμουν μηνύματα του στυλ "μην ανησυχείς τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα" και δεν το άντεχα. Έχω πετάξει το κινητό στον τοίχο και το έχω σπάσει»
, αποκάλυψε ο Μοράτα.

Ο 27χρονος άσος έχει βρει πλέον τον καλό του εαυτό στην Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία μάλιστα το καλοκαίρι προχώρησε και στην αγορά του παίκτη. Σε 10 εμφανίσεις φέτος στη Λα Λίγκα με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος" ο Μοράτα έχει πετύχει 5 γκολ, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.