Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Σαουδική Αραβία το Ισπανικό Σούπερ Καπ

Στη Σαουδική Αραβία το Ισπανικό Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/11/2019 17:20
Η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας για την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ τις επόμενες τρεις σεζόν!

Το φετινό Σούπερ Καπ Ισπανίας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος εκτός χώρας και συγκεκριμένα θα λάβει χώρα στην Σαουδική Αραβία όπως αναφέρει η ισπανική «Marca».

Ατλετικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψουν στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην πόλη της Τζέντα προκειμένου να λάβουν μέρος στο ισπανικό Σούπερ Καπ. Σύμφωνα με την «Marca» τα οικονομικά οφέλη για την Ισπανική Ομοσπονδία θα είναι πολύ μεγάλα καθώς ένα ποσό γύρω στα 50 εκατ. ευρώ πρόκειται να μπει στα ταμεία της.

Οι δύο φιναλίστ μάλιστα πρόκειται να λάβουν 12 εκατ. ευρώ έκαστος, ενώ όσες ηττηθούν στον ημιτελικό θα πάρουν ένα ποσό γύρω στα 9 εκατ. Για να καταλάβει κανείς την διαφορά αν η διοργάνωση διεξαγόταν στην Ισπανία όπως τόσο καιρό, τα κέρδη των ομάδων δεν θα ξεπερνούσαν τα 3 εκατ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 8-12 Ιανουαρίου, με τους δύο ημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για 8 και 9 του μήνα και τον τελικό να πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.