Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Αγκίρε στη Λεγκανές

Εποχή Αγκίρε στη Λεγκανές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2019 17:01
Ο Χαβιέ Αγκίρε είναι ο αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο στον πάγκο της Λεγκανές, με τον έμπειρο Μεξικανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν και να επιστρέφει στην Ισπανία μετά από 5,5 χρόνια.

Εποχή Αγκίρε στην Λεγκανές. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Μεξικανού τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το φινάλε της σεζόν.

Ο 60χρονος που αντικαθιστά τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από 5,5 χρόνια όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Εσπανιόλ. Έκτοτε διατέλεσε προπονητής της Εθνικής Ιαπωνίας, ωστόσο αποχώρησε ένα χρόνο μετά καθώς το όνομα του είχε εμπλακεί στην υπόθεση για τον περιβόητο αγώνα Λεβάντε-Σαραγόσα για τον οποίο διεξάγονταν έρευνα από τις ισπανικές αρχές για το ενδεχόμενο χειραγώγησης του. Στη συνέχεια ανέλαβε για δύο χρόνια τον πάγκο της Αλ Βάντα και τον Ιούλιο του 2018 αντικατέστησε τον Κούπερ στον πάγκο της Αιγύπτου ωστόσο η αποτυχία των «Φαραώ» στο Κόπα Άφρικα του φετινού καλοκαιριού τον οδήγησε στην έξοδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.