Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ για το πάρτι Βράνιες: «Οι παίκτες θα τιμωρηθούν»

ΑΕΚ για το πάρτι Βράνιες: «Οι παίκτες θα τιμωρηθούν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2019 22:51
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ίλια Ίβιτς ήταν έξαλλοι με όσα έγιναν στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες και όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο θα υπάρξουν τιμωρίες στους ποδοσφαιριστές.

Το βράδυ της Δευτέρας σε μαγαζί της Γλυφάδας ο Όγκνιεν Βράνιες γιόρταζε τα γενέθλια του μαζί με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ (Λιβάγια, Κρίστιτιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς και άλλοι). Σερβικό Μέσο έδωσε στο φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει τον Βόσνιο αμυντικό μαζί με συμπαίκτες του να τραγουδούν υβριστικό σύνθημα εναντίον του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε ενημερώσει ότι θα είναι απόλυτος στα θέματα που αφορούν πειθαρχικά παραπτώματα και θα κάνουν κακό στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν ότι τα όσα συνέβησαν χθες στο τέλος της εκδήλωσης για τα γενέθλια του Βράνιες με τις εικόνες που βγήκαν προς τα έξω είναι απόλυτα καταδικαστέα από τη διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.