Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Socca: Στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας!

Παγκόσμιο Κύπελλο Socca: Στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2019 19:49
Με γκολάρα του Θανασάι δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα η Εθνική Ελλάδας 6x6 κέρδισε με 4-3 την αντίστοιχη της Αγγλίας στο Ρέθυμνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca (Mini Football).

Ιστορία έγραψε η Εθνική Ελλάδας 6x6. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 4-3 της Αγγλίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Ρέθυμνο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca (Mini Football).

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό, ωστόσο γύρισε το ματς με τα γκολ των Στάμου (20+1’) και Κριτσοτάκη (21’), ενώ στο 28’ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με το όμορφο τελείωμα του Παυλόπουλου. Η Αγγλία μείωσε στο επόμενο λεπτό με τον Τζουνγκ και στο 39’ έφερε το σκορ στα ίσα με τον Στέρλινγκ. Και εκεί που όλα έδειχναν πέναλτι, ο Θανασάι με τρομερό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έστειλε την Ελλάδα στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Ελλάδα στον ημιτελικό της Κυριακής (14:00), θα αντιμετωπίσει την Ρωσία, την ομάδα δηλαδή που την απέκλεισε στη φάση των 16 του περσινού τουρνουά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.