Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Με Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2019 14:49
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των «22» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να κληρώνεται με την Παναχαϊκή, τον ΌΦΗ με την Καβάλα, τον Αστέρα Τρίπολης με τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο με τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ με την Καλαμάτα. Αναλυτικά τα ζευγάρια.

Με τη συμμετοχή και των ομάδων που τερμάτισαν από την 6η έως την 13η θέση της περσινής Σούπερ Λιγκ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10), στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση των «22» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, ενώ σε άλλα ζευγάρια, ο ΌΦΗ θα αναμετρηθεί με την Καβάλα, η Ξάνθη με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Πανιώνιος με τον Ολυμπιακό Βόλου και η ΑΕΛ με την Καλαμάτα. Επίσης, ο νικητής του αγώνα Αιολικός – Νίκη Βόλου, θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Να σημειωθεί πως τα πρώτα ματς θα γίνουν 29-30-31 Οκτώβρη και οι ρεβάνς μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, καθώς αυτή θα υπάρχει από την επόμενη φάση, όπου θα ριχθούν στη μάχη και οι πέντε πρώτοι της περσινής Σούπερ Λιγκ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης).

Όλα τα ζευγάρια:

Αιολικός/Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος

Ιάλυσος - Παναιτωλικός

Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη

Καβάλα – ΟΦΗ

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Καλαμάτα – ΑΕΛ

Πανσερραϊκός – Βόλος ΝΠΣ

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης

Τρίκαλα – Εργοτέλης

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.