Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Εθνική

Προκριματικά Euro: Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2019 00:07
Η Εθνική Ελλάδα με εμφάνιση από τα… παλιά επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ και σκόρπισε ξανά χαμόγελα. 25-5 οι τελικές υπέρ της «γαλανόλευκης» που πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Παυλίδη (30’) και Κοβάτσεβιτς (88’ αυτ.).

Τι και αν η Βοσνία «καίγονταν» για τη νίκη; Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών και επικράτησε με 2-1 των Βόσνιων στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας μια σημαντική νίκη ψυχολογίας που την είχε ανάγκη. Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ, παρά τους νέους πειραματισμούς στο αρχικό σχήμα, έδειξε μεγάλη διάθεση, είχε πολλά τρεξίματα και σωστό τρόπο ανάπτυξης, δημιουργώντας συνολικά 25 τελικές έναντι 5 των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Παυλίδης από ασίστ του Μάνταλου, η Βοσνία ισοφάρισε στο 35’ με τον Γκόγιακ σε μια από τις λίγες φορές που απείλησε με αξιώσεις στο παιχνίδι, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν πτοήθηκε και μέχρι το ημίχρονο είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Μπακασέτα (38’) και Μάνταλο (41’) για ένα δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Εθνική μας ομάδα. Η «γαλανόλευκη» δημιούργησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια με τους Μασούρα (60’) και Σταφυλίδη (73’) και το γκολ που της άξιζε ήρθε τελικά στο 88’. Μετά από γύρισμα του νεοεισελθόντα Φετφατζίδη από τα δεξιά, ο Κοβάτσεβιτς έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ήταν η πρώτη νίκη της Ελλάδας μετά από σχεδόν επτά μήνες, μια νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και άφησε πολλές υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας και των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ελλάδα (Φαν'τ Σιπ): Πασχαλάκης - Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης - Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος - Λημνιός (83’ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60’ Μασούρας) - Παυλίδης (70’ Κουλούρης).

Βοσνία (Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κβρζιτς, Σάριτς (63’ Ντούλιεβιτς), Κοβάσεβιτς, Τσίμιροτ (46’ Γιάγιαλο), Πιάνιτς, Κολάσινατς, Χόντζιτς (71’ Μπάιτς), Χαΐροβιτς, Γκόγιακ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.