Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χέντερσον: «Να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ο προπονητής της Βουλγαρίας»

Χέντερσον: «Να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ο προπονητής της Βουλγαρίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2019 14:19
Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν έξαλλος με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Μπαλάκοφ και απαίτησε να απολογηθεί δημόσια για τα όσα δήλωσε.

Η Εθνική Αγγλίας διέλυσε με 6-0 την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στη Σόφια και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro, ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από ρατσιστικά συνθήματα, ήχους μαϊμούδων και ναζιστικούς χαιρετισμούς μερίδας οπαδών των γηπεδούχων.

Παρότι ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι και ο αρχηγός των Βούλγαρων, Ίβελιν Ποπόφ πήγε δίπλα στην εξέδρα για να ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει τα ρατσιστικά συνθήματα, ο ομοσπονδιακός προπονητή της Βουλγαρίας, Κράσμιρ Μπάλακοφ ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε τίποτα. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ήταν έξαλλος μετά το τελικό σφύριγμα και ζήτησε από τον Μπάλακοφ να απολογηθεί:

«Είναι απαράδεκτο αυτό που είπε. Πρέπει να γίνει κάτι! Να βγει και να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας του και των υπόλοιπων οπαδών. Ερχόταν και με ρωτούσε ποιο ήταν το πρόβλημα και σταματούσε το ματς και του απαντούσα πως ήξερε πολύ καλά τι γινόταν, ήξερε το πρόβλημα» είπε ο Χέντερσον, ο οποίος δήλωσε αηδιασμένος για τα όσα συνέβησαν και πρόσθεσε ότι η ομάδα του το διαχειρίστηκε άψογα, ενώ ζήτησε από την UEFA να επιβάλει τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.