Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Είναι υπέροχο να βλέπω τη Λίβερπουλ στην κορυφή»

Τζέραρντ: «Είναι υπέροχο να βλέπω τη Λίβερπουλ στην κορυφή»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/10/2019 17:58
Ο θρύλος της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ, τόνισε με δηλώσεις του ότι είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπει πλέον την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή, της οποίας το ποδόσφαιρο και απολαμβάνει.

Ο νυν προπονητής της Ρείντζερς, εξύμνησε το έργο του Γιούργκεν Κλοπ στην ομάδα τονίζοντας ότι πλέον όλοι τους αντιμετωπίζουν ως φαβορί.

«Εδώ και δύο χρόνια όπου ο Κλοπ έχει χτίσει την ομάδα και έχει περάσει τη φιλοσοφία του, απολαμβάνω να τους βλέπω. Πιστεύω πάντα ότι πρόκειται να κερδίσουν, είτε αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε απέναντι σε μία ομάδα από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω, πλέον η Λίβερπουλ είναι το φαβορί».

«Κάποιες φορές όταν η επιθετική τριάδα βρίσκεται σε φόρμα, είναι ασταμάτητη. Σίγουρα ο Φαν Ντάικ παίρνει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αλλά και όλοι οι υπόλοιπο γύρω είναι πολύ καλοί. Είναι υπέροχο για έναν φίλαθλο της ομάδας να την βλέπει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Κλοπ σκέφτεται το ίδιο με εμένα: κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι και απλά προσπαθεί να κερδίσει το επόμενο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.