Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκπλήξεις από τον Φαν'τ Σιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής

Εκπλήξεις από τον Φαν'τ Σιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2019 16:35
Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδος, επιλέγοντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ παρά το γεγονός πως δεν τον είχε καλέσει αρχικά στην αποστολή! Ξεκινάει βασικός ο Χατζηδιάκος.

Μεγάλες εκπλήξεις από τον Τζον Φαν’τ Σιπ όσον αφορά την ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με την Ιταλία στο «Ολίμπικο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολλανδός αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αντί του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, παρά το γεγονός πως ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν βρίσκονταν αρχικά στην αποστολή και κλήθηκε εσπευσμένα για να καλύψει το κενό του τραυματία Βασίλη Μπάρκα.

Από εκεί και πέρα, αν δεν αλλάξει λίγο πριν το παιχνίδι, ο Χατζηδιάκος θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός στα στόπερ, δίπλα στον Σιόβα, ενώ Μπακάκης και Σταφυλίδης θα παίξουν στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Ζέκα και Μπουχαλάκης, μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας με τους Κουλούρη και Λημνιό να είναι στην επίθεση. Ο σχηματισμός θα είναι 4-3-1-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.