Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίκη των 28: Αναβολή λόγω απουσιών, βίαιη προσαγωγή την επόμενη φορά!

Δίκη των 28: Αναβολή λόγω απουσιών, βίαιη προσαγωγή την επόμενη φορά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/10/2019 12:29
Νέα αναβολή στην Δίκη των 28 ατόμων που κατηγορούνται για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και πλημμεληματική σύσταση συμμορίας είχαμε σήμερα το πρωί λόγω των πολλών απουσιών από μάρτυρες και κατηγορούμενους.

Αρχικά η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε προσωρινή διακοπή ενοχλημένη από τις πολλές απουσίες, για να αποφασίσει λίγο αργότερα την αναβολή της δίκης για τις 20/12.

Η εκπροσώπηση των περισσότερων κατηγορουμένων αλλά και μαρτύρων τους από τους δικηγόρους τους ήταν αυτό που ενόχλησε περισσότερο την πρόεδρο του δικαστηρίου η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:«Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον».

Πιο συγκεκριμένα από τους 28 κατηγορούμενους παρόντες ήταν μόνο οι επτά: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντος και ο Ηλίας Σπάθας.

Aπό τους 24 μάρτυρες παρόντες ήταν μόλις οι πέντε: Βασάρας, Θωμαΐδης, Καλύβας, Παναγόπουλος, Κωνσταντινέας, ενώ ακολούθησε στη συνέχεια και ο Αλέξης Κούγιας.

Η έδρα λοιπόν διέταξε πρόστιμο ύψους 200 ευρώ για κάθε άτομο που απουσίαζε, ενώ αποφάσισε ότι στην επόμενη δίκη στις 20 Δεκεμβρίου θα υπάρξει βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων που δεν θα εμφανιστούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.