Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής για τον Σβαϊνστάιγκερ

Τέλος εποχής για τον Σβαϊνστάιγκερ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/10/2019 18:22
Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάγκερ ανακοίνωσε την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Τέλος καριέρας για τον Μπάστιαν Σβαϊνσταίγκερ ο οποίος σε ηλικία 35 ετών αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός μέσος που αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στο MLS με τη φανέλα της Chicago Fire, έχει να επιδείξει μία γεμάτη καριέρα με πολλούς τίτλους.

Γέννημα θρέμα της Μπάγερν Μονάχου έγινε επαγγελματίας το 2002 αγωνιζόμενος επί 13 συναπτά έτη στους Βαυαρούς με οκτώ πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και επτά Κύπελλα Γερμανίας ενώ το 2014 αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

ΤΟ 2015 πήρε μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί όπου παρέμεινε για δύο χρόνια κατακτώντας μάλιστα και το Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2016-2017. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο MLS για λογαριασμό της Chicago Fire που θα είναι και η τελευταία του ομάδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η σεζόν στο MLS ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο, με τον Γερμανό άσο να έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε 31 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.