Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός Εθνικής Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης και Τοροσίδης

Εκτός Εθνικής Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης και Τοροσίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2019 16:04
Ο Φαν'τ Σιπ δεν θα καλέσει Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σάμαρη στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας σύμφωνα με το «Sport24 Radio», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός κλήσεων θα μείνουν επίσης οι Μήτρογλου και Ζέκα.

Ριζικές αλλαγές ετοιμάζει ο Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ελλάδας μετά τις νέες αποτυχίες της «γαλανόλευκης» απέναντι σε Φινλανδία και Λιχτενστάιν, που έβαλαν οριστικό τέλος στις πιθανότητες για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 και έφεραν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ιστορικά χαμηλά στη βαθμολογία της FIFA.

Όπως μετέδωσε το «Sport24 Radio», ο Ολλανδός πήρε την απόφαση να μην ξανακαλέσει στην Εθνική τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός θα μείνει και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Φαν’τ Σιπ κόντρα στη Φινλανδία ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν, όπως και ο Κώστας Μήτρογλου που δεν κλήθηκε στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.