Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

FIFA: Κορυφαίος της χρονιάς ο Μέσι

FIFA: Κορυφαίος της χρονιάς ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2019 23:23
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στα βραβεία The Best της FIFA, αφήνοντας πίσω του τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακόμα μια τιμητική διάκριση για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης για το 2019, όπως ανακοίνωσε η FIFA. Ο Αργεντινός επιθετικός βραβεύτηκε με το βραβείο The Best, αφήνοντας πίσω του τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήταν επίσης υποψήφιοι.

Αυτό είναι το δεύτερο ατομικό βραβείο της FIFA που απονέμεται στον Λιονέλ Μέσι μετά από αυτό του κορυφαίου παίκτη για το 2009. Υπενθυμίζεται πως τα επόμενα χρόνια η FIFA συνεργάζονταν με το France Football για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», ωστόσο η συνεργασία τους έληξε το 2015 και έκτοτε η Παγκόσμια Ομοσπονδία επανέφερε το δικό της βραβείο για τον κορυφαίο της χρονιάς, με τον τίτλο «The Best». Αυτή είναι η μόλις 4η φορά που διεξάγεται το γκαλά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει βρεθεί στην κορυφή 2 φορές (2016, 2017) και 1 ο Μόντριτς (2018).

Κορυφαίος προπονητής για το 2019 αναδείχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, κορυφαίος τερματοφύλακας ο Άλισον, ενώ βραβείο Fair Play πήρε ο Μαρσέλο Μπιέλσα και η Λιντς για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα την περσινή σεζόν.

Όσον αφορά την κορυφαία ενδεκάδα, αυτή απαρτίζεται από τους: Άλισον (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Άγιαξ/Γιουβέντους), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντε Γιονγκ (Άγιαξ/Μπαρτσελόνα), Μπαπέ (Παρί), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αζάρ (Τσέλσι/Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.