Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Ελ Καντουρί, έτοιμος για τον Άρη

ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Ελ Καντουρί, έτοιμος για τον Άρη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/9/2019 15:21
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μαροκινός άσος έτσι βάζει υποψηφιότητα για μία θέση στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη (22/9 18: 30).

Οι εδώ και καιρό τραυματίες Βιερίνια, Βέρνμπολυμ και Μαουρίσιο θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις τις ερχόμενες μέρες και θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της επιστροφής τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας πλησιάζει. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δουλεύουν σκληρα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής (22.09).

Η προπόνηση της Πέμπτης (19.09) ήταν… μαραθώνιος και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια , Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Παρασκευή (20.09), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.