Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Ηρακλής: Με το ΑΦΜ του βόλεϊ στη Γ΄ Κατηγορία ΕΠΣΜ!

Ηρακλής: Με το ΑΦΜ του βόλεϊ στη Γ΄ Κατηγορία ΕΠΣΜ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2019 18:45
Ο Ηρακλής δεν θα μείνει αγωνιστικά αδρανής τη σεζόν 2019-20, καθώς με το ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ και τη συμπαράσταση Ηρακλειδέων παραγόντων θα «κατέβει» στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ, με ομάδα υπό την ονομασία «Ηρακλής 2015», τα χρώματα και το έμβλημά του!

Με πρωτοβουλία Ηρακλειδέων παραγόντων και κυρίως του προέδρου του «κυανόλευκου» βόλεϊ, Μάκη Καλαϊτζίδη, ο Ηρακλής θα κατέβει στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ, με ομάδα που θα αξιοποιήσει τα παιδιά της Κ19 και της Κ17.

Η ομάδα θα ονομάζεται Ηρακλής 2015, καθώς θα λειτουργήσει με τον ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ («Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015») και θα μπει στην κληρωτίδα την ερχόμενη Τρίτη για να αρχίσει την περιπέτειά του από τη χαμηλότερη βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Δεδομένου ότι δεν θα αγοράσει τον ΑΦΜ άλλης ομάδας ούτε θα μετονομαστεί, θα φέρει τα χρώματα, το έμβλημα και το όνομά του.

Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μόνιμη λύση, καθώς ο σύλλογος θα εξακολουθήσει να αναζητεί επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει το έργο συμμετοχής της ομάδας στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου από την επόμενη περίοδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.