Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Αύριο θα αποφασίσουμε αν θα παίξει ο Μέσι»

Βαλβέρδε: «Αύριο θα αποφασίσουμε αν θα παίξει ο Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2019 23:44
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο πρόσθεσε πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στο Βεστφάλεν για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι Καταλανοί θα παραταχθούν με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ προπονείται κανονικά αλλά πρόσθεσε πως η απόφαση για τη συμμετοχή του θα κριθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα αποφασίσουμε αύριο εάν θα παίξει. Πριν μια εβδομάδα τίποτα δεν ήταν ξεκάθαρο. Ωστόσο στις τελευταίες προπονήσεις τα πάει καλά και δεν αισθάνεται, ούτε σκέφτεται τον τραυματισμό που είχε. Είναι σημαντικό να παίζει χωρίς να το σκέφτεται. Έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά θα δούμε αύριο. Δεν του έχω μιλήσει εκτός από τα θέματα τακτικής. Δεν μ’ αρέσει να του δίνω εντολές, αλλά θα μιλήσω μαζί του. Θα δούμε αν θα παίξει και εάν το κάνει, θα συμβεί μόνο γιατί η ομάδα τον χρειάζεται. Τον αγαπάμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.