Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Βαλένθια ο Μαρθελίνο

Τέλος από τη Βαλένθια ο Μαρθελίνο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/9/2019 17:42
Η Βαλένθια ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Μαρθελίνο μετά από δύο χρόνια.

Ο Ισπανός προπονητής απολύθηκε από τις "νυχτερίδες" πληρώνοντας στην ουσία τις κακές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Πίτερ Λιμ.
Ο Μαρθελίνο είχε βρεθεί και στην αρχή της περσινής χρονιάς στην πόρτα της εξόδου, μετά το δεύτερο μισό όμως κατάφερε και ανέτρεψε την όλη κατάσταση, οδηγώντας τη Βαλένθια στην 4η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή σεζόν στους τρεις πρώτους αγώνες είχε απολογισμό 1-1-1, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του. Όλα αυτά έρχονται σε ένα διάστημα όπου ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και στη συνέχεια η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στις 17/7 απέναντι στην Τσέλσι εκτός έδρας.

Επικρατέστερος διάδοχος του 54χρονου τεχνικού εμφανίζεται ο Άλμπερτ Θελάδες, ο οποίος ωστόσο δεν έχει εργαστεί ποτέ σε πάγκο συλλόγου, εκτός από ένα τρίμηνο που ήταν βοηθός του Λοπετέγκι στην Ρέαλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της προηγούμενης χρονιάς. Από το 2013 μέχρι το 2017 ήταν προπονητής στις μικρές εθνικές της Ισπανίας (U16,U17,U21).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.