Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στην εθνική Βοσνίας ο Προσινέτσκι

Συνεχίζει στην εθνική Βοσνίας ο Προσινέτσκι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/9/2019 15:27
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι μετά την ήττα της εθνικής Βοσνίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμενία, είχε θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της ομοσπονδίας, η οποία όμως τελικά δεν την έκανε δεκτή.

Η κακή εμφάνιση και η ήττα της Βοσνίας απέναντι στην Αρμενία που την έφερε πλέον σε αρκετά μειονεκτική θέση όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Euro 2020, οδήγησε τον ομοσπονδιακό προπονητή σε παραίτηση.

Ωστόσο μετά από συζητήσεις με την ομοσπονδία πείστηκε και άλλαξε γνώμη και έτσι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, που μπορεί να μην πάρει την απευθείας πρόκριση από τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα, θα έχει όμως και δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League.

«Λόγω της υποστήριξης που έλαβα από την ομοσπονδία και τον κόσμο, άλλαξα γνώμη. Δεν ήταν εύκολο, γιατί όταν αποφασίζω κάτι συνήθως εμμένω στην άποψή μου. Αλλά μερικές φορές αυτό αλλάζει. Θα ήταν το πιο εύκολο να αποδράσω και να πω ότι όλα τελείωσαν. Όμως θα μείνω μέχρι το τέλος γιατί έχουμε ακόμα πιθανότητες να προκριθούμε στο EURO.

To ηθικό ήταν να παραιτηθώ μετά το παινχίδι με την Αρμενία, μία ομάδα όπως η Βοσνία θα ήταν απίστευτο να μην προκριθεί στο ΕURO. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επαναφέρουμε την καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, θα χρειαστούν αλλαγές»
τόνισε ο Κροάτης κόουτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.