Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρεμπέ: « Δεν είναι απίθανο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Champions League»

Καρεμπέ: « Δεν είναι απίθανο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Champions League»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/9/2019 17:43
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο πορτογαλικό «Sapo 24» επισημαίνοντας ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορούν να κατακτήσουν το Champions League.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε αρχικά για το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με την προπονητική αν και έχει το απαραίτητο πτυχίο.

«Είμαι αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό, έχω το πρώτο πτυχίο της προπονητικής, αλλά από τότε που σταμάτησα να παίζω δεν θέλω να παρεμβαίνω στο μέσα στο γήπεδο. Ο Πέδρο Μάρτινς μπορεί να σας το επιβεβαιώσει δεν μπαίνω ποτέ μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος διεθνής άσος ρωτήθηκε για το αν θεωρεί απίθανο να κατακτήσει το Champions League μία ομάδα όπως η Μπενφίκα, η Πόρτο, η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός.

«Όχι δεν είναι απίθανο. Και γι 'αυτό πρέπει να σεβόμαστε τον αγωνιστικό χώρο. Αν συγκρίνουμε μερικούς παίκτες.Μερικές φορές ακούω σχόλια σχετικά με τις αξίες των ποδοσφαιρστών, λένε ότι αξίζει περισσότερο επειδή παίζει στην Premier League κι ότι παίκτης του Ολυμπιακού ή της Μπενφίκα αξίζει λιγότερο. Υπάρχουν δυο αξίες: στον αθλητισμό και στην αγορά. Στην Κροατία υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, αλλά η αγοραία αξία δεν είναι η ίδια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.