Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντελ Μπόσκε: «Δεν θα έπαιρνα τον Νεϊμάρ στην ομάδα μου»

Ντελ Μπόσκε: «Δεν θα έπαιρνα τον Νεϊμάρ στην ομάδα μου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2019 14:17
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι παρόλο που εκτιμάει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Νεϊμάρ δεν θα τον επέλεγε αν ήταν προπονητής στη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός προπονητής μπορεί να έχει αποσυρθεί από τους πάγκους, τα επιτεύγματα του όμως τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους τεχνικούς όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2008) με την εθνική Ισπανίας καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ (2000,2002) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας ακόμη δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Ο Νεϊμάρ έφτασε πολύ κοντά φέτος στην επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, ενώ όπως παραδέχθηκε και ο Λεονάρντο υπήρξαν επαφές και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πιστεύω ότι θα έκανε καλό στο ισπανικό πρωτάθλημα αν γυρνούσε, αλλά εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Αν και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για άλλους λόγους. Στη Μπαρτσελόνα φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο και είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε τους οπαδούς τους, οι μισοί δεν θα τον θέλουν πίσω», σχολιάσει ο πρώην Ισπανός τεχνικός και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.