Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2019 22:09
Ο ΠΑΟΚ αν και κέρδισε με 3-2 τη Σλόβαν στην Τούμπα αποκλείστηκε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για 2η φορά την τελευταία τριετία μένοντας πρόωρα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μένει… Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο τα δύο γκολ που δέχτηκε σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στη Σλοβακία τον αφήνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον Αύγουστο.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, οι Θεσσαλονικείς περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή και στο 37’ δέχτηκαν γκολ κόντρα στη ροή. Ο Μεντβέντεφ επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 0-1! Ο ΠΑΟΚ χρειάζονταν τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση και με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Πέλκα στο 44’, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος δε γίνονταν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης μέσα σε ένα λεπτό! Στο 49’ ο Λημνιός ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη και στο 50’ ο Ροντρίγκο έδωσε πάρε-βάλε στον Ζβιντέρσκι, ο οποίος «έγραψε» το 2-1! Η ομάδα του Φερέιρα συνέχιζε να πιέζει για το τρίτο γκολ που θα του έδινε σκορ πρόκρισης, όμως στο 61’ πλήρωσε την κακή του αντίδραση στην άμυνα μετά από κόρνερ της Σλόβαν και ο Ντε Μάρκο από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζονταν πλέον δύο γκολ για να πάρει αυτός σκορ πρόκρισης αλλά στο 68' κινδύνεψε με το 2-3, αφού ο Μποζίκοφ σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά και στο 87’ βρήκαν δίχτυα με εξαιρετικό σουτ του Γιαννούλη για το 3-2. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Φερέιρα είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 4-2, όμως αυτό δεν έγινε και η Σλόβαν «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους νταμπλούχους Ελλάδας.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.